Despre noi

Hollrom-Impex-Despre-noi-final     HOLLROM  IMPEX SRL, societate română cu capital integral privat, a fost înființată în Martie 1994, și s-a impus în scurt timp pe piață, prin comercializarea produselor unor firme cu mărci de prestigiu din Marea Britanie, Elveția, Franța, Germania, Olanda, Spania, SUA și service-ul acordat beneficiarilor săi în tot acest interval.

     HOLLROM IMPEX SRL distribuie echipamente, accesorii și consumabile specifice domeniilor sale de activitate:

Calitatea acestora este garantată prin certificatele de calitate ISO și numele de marcă al furnizorilor.

VALORI

Flexibilitate – valoarea prin care ne-am apropiat cel mai mult clienții, oferindu-le suport tehnic, operațional și logistic personalizat nevoilor tehnice ale fiecăruia.

Prietenie – ca atitudine, ne-a unit echipa pe termen lung și, astfel, am reușit să transmitem partenerilor un mod de lucru apropiat, uman și personal.

Stabilitate – se constată ușor prin vechimea companiei și a gamei de produse oferită. Majoritatea furnizorilor și a brandurilor distribuite sunt în portofoliul nostru de peste 15 ani. Stabilitatea reprezintă convingerea echipei că suntem un partener excepțional pentru profilul clienților industriali.

MISIUNE

Hollrom Impex își propune să devină lider de imagine și încredere în furnizarea de soluții pentru operatorii industriali români specifici domeniilor noastre de activitate.

VIZIUNE

În sectorul industrial, încrederea este un criteriu esențial în funcționarea parteneriatelor pe termen lung. Suntem un partener de anduranță. Printr-o politică permanent orientată spre client, ne propunem îndeplinirea misiunii. Oferim întotdeauna mai mult decât produse, demonstrând că ne pasă…