Fimor SAS

2013-fimorCompania FIMOR SAS, fondată în anul 1977 ca o fabrică de material plastic și cauciuc, funcționează în prezent într-o clădire nouă, situată în Le Mans. Mai are un birou în provincia Guangdong (China) și o fabrică pentru echipamente de ascuțit raclete și accesorii, în Sarasota (Florida).

Este cel mai mare exportator de raclete serigrafice din lume (exportă în 85 țări prin 260 distribuitori). Datorită volumului mare de export și a conducerii eficiente, i-au fost decernate două trofee în noiembrie 2006 (MIDEAST INTERNATIONAL TROPHIE și LES ECHOS), iar din partea ANVAR – Societatea Franceză de Cercetare – a primit calificativul de “întreprindere inovatoare”.

Firma Fimor s-a dezvoltat în două direcții:

  • serigrafie;
  • componente de înaltă clasă din elastomeri ( ex. membrane tastaturi, de o calitate grafică deosebită, led-uri de luminozitate mare, cutii rezistente la șoc, mini ventilatoare) și alte aplicații electronice (ex. din 1998 a creat ”eurette”, singurul dispozitiv european de conversie euro devize, cu afișaj simultan).

În domeniul serigrafiei, firma a dezvoltat sistemul de raclete SERILOR, cel mai exportat tip de racletă din lume, din punct de vedere al dimensiunilor, durității, profilurilor, al rezistenței la solvenți, cerneluri UV și cerneluri pe bază de apă.

Mai mult…

CERTIFICĂRI

www.fimor.com