Heraeus Holding GmbH

heraeus 1  Compania Heraeus este activă la nivel global, având sediul în Hanau, Germania, lângă Frankfurt. Este o companie de familie, având mai mult de 155 de ani vechime în domeniu. Domeniile principale de activitate sunt: metale prețioase, senzori, produse dentare și medicale, sticla de cuarț și surse speciale de iluminat, industria auto. Compania Heraeus este un important partener al misiunilor spațiale, având privilegiul de a lucra cu NASA și European Space Agency.

HOLLROM IMPEX srl reprezintă direct în Romania divizia de metale prețioase. În plus, la cererea clienților, putem furniza informații sau aduce orice produs din celelalte domenii de activitate ale companiei Heraeus. 

heraeus 2 Divizia de metale prețioase se ocupa cu rafinarea și obținerea metalelor prețioase, dar și deținerea unei bănci de metale prețioase. Oricărui client al companiei i se deschide un cont în banca de metale prețioase. Heraeus produce și sisteme de site catalitice folosite în industria obținerii acidului azotic ce se folosește ca materie primă în obținerea îngrășămintelor chimice din agricultură. Aceste site catalitice sunt fabricate din materiale prețioase cum ar fi platina, rodiul și paladiul. Heraeus produce și site catalitice plane. El este totodată și proprietarul unor noi și revoluționare sisteme de site catalitice numite FTC, dar și Corrugated FTC sau sistemul complet nou, care a fost deja instalat în Africa de Sud, numit Wafer. În cadrul diviziei de metale prețioase intră și fabricarea firelor fine din metale prețioase sau cupru, de înaltă calitate.

Mai mult…

CERTIFICĂRI

www.heraeus.com