Kissel+Wolf GmbH (KIWO)

Kiwo

Kissel+Wolf, sau prescurtat KIWO, este cunoscut pe plan mondial ca fiind unul dintre cei mai mari producători de adezivi și de produse chimice pentru confecționarea/recuperarea ecranelor serigrafice.

Compania Kissel+Wolf a fost înființată în anul 1893 în localitatea Mannheim având ca obiect de activitate producerea și comercializarea adezivilor organici industriali. La scurt timp de la înființare KIWO și-a câștigat renumele pe plan regional, fiind printre puținii comercianți en-gross specializați. În anul 1956 compania a fost cumpărată de către familia Eisenbeiss, și mutată în orașul Wiesloch în apropiere de Heidelberg, locație pe care o deține și în prezent.

Echipamentele moderne cu care a fost dotat noul sediu și diversificarea procesului de producție au făcut ca Wiesloch să devină în scurt timp placa turnantă a companiei Kissel+Wolf pentru partenerii, distribuitorii și clienții săi de pe toate continentele.

applying+dual+prep dripping hardener 16

Conceptul companiei este de a anticipa și de a îndeplini cerințele pieței nu numai pentru un produs în sine, ci pentru soluții complete de sistem, având în vedere și creșterea productivității precum și reducerea costurilor. Numeroasele sale soluții au influențat întreaga industrie serigrafică, KIWO fiind una din cele mai inovative companii din acest domeniu. Prin urmare, KISSEL+WOLF este astăzi mai mult decât un producător și furnizor de produse chimice, acordând o importanță deosebită obținerii de produse ecologice, demonstrând preocuparea și importanța deosebită pe care o acordă compania pentru sănătatea oamenilor și pentru protecția mediului înconjurător, competența și responsabilitatea sa în acest domeniu fiind bine cunoscute peste tot în lume.

Strategia sa este de a asigura produse la standardele pieței și de aplicare a unui sistem de management a calității conform standardului DIN EN ISO 9001:2000, KISSEL+WOLF fiind certificată în mod corespunzător din 1999 și auditată periodic de către TÜV Management Service GmbH (parte a grupului de companii TÜV Germania de Sud).

Mai mult…

CERTIFICĂRI

www.kissel-wolf.com