GDPR

HOLLROM  IMPEX SRL este o societate română cu capital integral privat, înființată în Martie 1994, ce distribuie echipamente, accesorii și consumabile specifice domeniilor sale de activitate.

Specificam faptul ca avem clienti numai persoane juridice, colectăm și prelucrăm datele cu caracter personal doar în conformitate cu prevederile legale.

Conform Regulamentului 2016/679/UE pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC HOLLROM IMPEX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ne sunt furnizate de dvs.

Datele furnizate sunt stocate in conditii de siguranta.

Tipuri de date

Pe langa datele firmei, necesare facturarii, SC HOLLROM IMPEX SRL colecteaza urmatoarele:

 • Nume si prenume persoana care da comanda din cadrul firmei (necesare facturarii, pentru cazurile in care ni s-a cerut in mod expres acest lucru);
 • Adresa (necesara intocmirii AWB-ului pentru livrarea produselor);
 • Numar de telefon (necesar pentru confirmarea comenzii si pentru informari ulterioare);
 • Adresa de email (necesara pentru a primi dovada si confirmarea comenzii, si pentru informari ulterioare);
 • Date delegat (necesare intocmirii avizului, in cazul in care se ridica produsele direct de la punctul nostru de lucru).

Scopul

Scopul colectarii datelor este: transmiterea ofertelor de pret, intocmirea facturii cu produsele comandate si transmiterea diverselor informari privitoare la tranzactia ce se afla in desfasurare.

Transmiterea

Pentru finalizarea comenzii dumneavoastra, datele personale (nume firma, nume si prenume persoana de contact, adresa si numar de telefon) pot fi transmise catre diversi terti (ex: firme de curierat), exclusiv in vederea finalizarii procesului comercial.

Obligatii

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, refuzul dumneavoastra in acest sens determina imposibilitatea noastra de a va contacta pentru a va duce la bun sfarsit tranzactia prin care produsele pe care le comandati intra in posesia dumneavoastra.

Drepturile persoanelor fizice

 • Dreptul la informare;
 • Dreptul de rectificare;
 • Dreptul de opozitie;
 • Dreptul de a nu face obiectul unor decizii automatizate cu efect juridic;
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarilor;
 • Dreptul de acces la date;
 • Dreptul de stergere a datelor.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre SC HOLLROM IMPEX SRL la adresa de e-mail: hollrom@hollromimpex.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.

Datele dumneavoastra sunt pastrate conform legilor in vigoare.

Observatie: 

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la preluarea datelor ce o privesc.

Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de exemplu: prelucrari efectuate de servicii financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala).

Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu.

Utile

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri, puteti lua legatura cu noi accesand pagina de Contact sau ne puteti transmite printr-un e-mail intrebarile dvs. la adresa hollrom@hollromimpex.ro.