TWE Dierdorf GmbH & Co. KG

TWE Dierdorf

TWE Dierdorf este o companie multinațională de familie, fondată în 1912, în Germania. În acest moment compania TWE Dierdorf este în primii 10 producători din lume de medie filtrantă nețesută (filtru de hârtie, Vlies). Mediile filtrante nețesute au deschis drumul pentru noi moduri de gândire. Acestea filtreaza lichidele, rețin materia solidă, curăță aerul de substanțe dăunătoare, fac reciclarea cât mai economic posibil și contribuie la optimizarea metodelor de producție.

Materialele nețesute TWE Dierdorf au stabilit standarde înalte în filtrarea de lichide. În procesele industriale este necesar ca media filtrantă să aibă proprietăți universale și economice, care să poată fi adaptate pentru a se potrivi unor sisteme de filtrare variate. TWE Dierdorf are un program standard pentru livrarea imediata de pe stoc.

Materialele nețesute pot fi găsite într-o gamă constructivă destul de variată, incluzând filtre bandă cu vacuum, cu vid, cu presiune, gravitațional. Ele sunt folosite în principal în industria de prelucrări metalice, unde materia solidă este separată pentru a curăța materialele de operare, precum agenții de răcire, ungere și altele.

Pentru clienții noștrii, noi tipuri de medie filtrantă și de procese profunde de filtrare înseamnă o reducere considerabilă a costurilor, ca urmare a uzurii și a ruperii mai scăzute, a timpilor mai lungi de operare și a posibilităților de preparare îmbunătățite.

În plus, pe lângă filtrarea agenților de răcire din producție, materialele speciale nețesute create, pot, de asemenea, să ajute la asigurarea unui aer curat (de exemplu în filtrarea fumului din centralele electrice sau în sistemele de aer condiționat).

Mai mult…

CERTIFICĂRI

www.twe-group.com