Marabu GmbH & Co. KG

Marabu fabricaIstoria Marabu a început în anul 1859. Atunci, Albert Martz a înființat, în Stuttgart, un mic shop de “Culori și Materiale”. Urmând trendul acelei perioade, în care competitorii se numeau “Pelikan” (pelican) sau “Schwan” (lebădă), fiul sau, Eberhard Martz, a înregistrat, în 1909, marca MARABU, la Oficiul Imperial de Patente de la Berlin. Numele păsării în alb și negru, din familia berzelor, a fost ales pentru ca face referire la inițiala numelui de familie Martz.

Modestul business de început, s-a dezvoltat în timp, până la grupul companiilor de succes, cu prezență globală, din zilele noastre. Astăzi, Marabu este, pe plan mondial, o cunoscută marcă, fiind unul dintre liderii producătorilor de cerneluri convenționale și UV, atât în “screen printing” – serigrafie și “pad printing” – tampografie, cât și în “digital printing” – imprimare digitală. De asemenea, calitatea “culorilor creative”, folosite în arta grafică creativă, este una de top.

Marabu rămâne o afacere de familie, fiind deținută în prezent, în egala măsură, de familiile Simon și Thorban.

Deține certificare ISO 9001 (din 1995) și ISO 14001 (din 2003).

Începând cu 2003 Marabu este Sony Green Partner în baza de date a furnizorilor trustului Sony.

Marabu oferă produse de cea mai înaltă calitate, dublate de un înalt suport tehnic, garantând rezultatul optim în orice aplicație din domeniul grafic și industrial.

Mai mult: Serigrafie, Tampografie, Print digital

CERTIFICĂRI

www.marabu-inks.com