APIIP lansează EAST ACADEMY AWARDS

EAST ACADEMY AWARDS

Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate (APIIP) lansează EAST ACADEMY AWARDS – primul concurs de design pentru advertising din România.

Competiția va avea caracter internațional și are ca obiectiv dezvoltarea spiritului creativ și design-ul produselor din industria de Semnalistică, Producție publicitară, Print, Promoționale și Retail. Prima ediție a concursului East Academy Awards va avea un fond de premiere de 5.000 de euro (1.000 de euro pentru fiecare premiu, plus mediatizare internațională).

EAST ACADEMY AWARDS (EAA) este un concurs de design pentru industria de producție publicitară, la care poate participa orice persoană fizică din România sau străinătate cu vârsta minimă de 18 ani. Competiția va avea vizibilitate și pe plan internațional prin afiliere cu asociațiile partenere ESF – European Sign Federation și ISA – International Sign Association.

Competiția implică cinci secțiuni: MATERIALE, ECHIPAMENTE, PRINT, SEMNALISTICĂ, și RETAIL.

Înscrierea proiectelor se face în perioada 23.06.2017 – 23.08.2017. Formularul de înscriere îl puteți găsi aici. Fiecare participant poate înscrie în concurs un singur produs în nume propriu de persoană fizică, nu echipă, nu companii, nu instituții.

Gala laureaților va avea loc la București, pe 27.09.2017, în cadrul târgului PRINT&SIGN 2017 (eveniment organizat de Euroexpo, în perioada 26 – 29 Septembrie 2017). Aici, vor fi expuse toate machetele produselor nominalizate într-un spațiu dedicat. De asemenea, toate lucrările prezentate în concurs vor fi mediatizate pe website-ul oficial www.eastacademy.eu și prin partenerii media.

Toate detaliile sunt menționate în regulamentul concursului.