A FOST LANSAT CONCURSUL FESPA AWARDS 2018

FESPA AWARDS 2018

Ediția 2017 a concursului FESPA Awards a consemnat prima lucrare din România, selectată pe lista scurtă și totodată primul premiu obținut de o participare românească: Bronz la categoria T-shirt, obținut de Adrian Dușmănescu, Matter of Spirit Experience, pentru lucrarea „TWIGS”. Câteva imagini de la gala de premiere din 2017 la Hamburg le puteți găsi aici.

FESPA Awards 2018 – premiile de excelență în print – este singurul eveniment de acest fel, desfășurat la scară globală, care răsplătește creativitatea și calitatea în industria de print și semnalistică.

A avea o lucrare selectată pe lista scurtă a acestui program poate constitui o rampă de lansare pe piața internațională a print-ului.

5 motive pentru care o astfel de oportunitate nu poate fi ratată:

 1. Te evidențiezi în fața concurenței prin calitatea recunoscută de un juriu internațional.
 2. Beneficiezi de expunere la nivel global înainte și după eveniment.
 3. Iți dezvolți afacerea, impresionându-ți clienții cu titlul de recunoaștere a calității produselor tale.
 4. Lucrarea ta va fi expusă online, ca participare la Premiul Publicului (People’s Choice), având astfel ocazia de a invita clienții și prietenii de a vota pentru tine.
 5. Lucrările din lista scurtă, vor fi expuse în perioada târgului FESPA 2018 Berlin, unui număr de peste 20.000 de vizitatori, cu vizibilitate maximă pentru potențiali clienți.

Toate lucrările participante vor concura în plus la alte 2 categorii: Premiul publicului și Premiul de excelență, având astfel șanse de câștig suplimentare.

Taxa de participare este de 50 euro pentru fiecare lucrare, pentru membrii ai unei asociații naționale membră a FESPA, sau 100 euro pe lucrare pentru ne-membrii.

Pentru participarea la Young Star, taxa este de 15 euro.

Calendarul FESPA Awards 2018:

 • Startul concursului: 01 Noiembrie 2017
 • Termen limită de trimitere a lucrărilor: 26 Ianuarie 2018
 • Startul votului pentru Premiul de Popularitate: 05 Februarie 2018
 • Anunțarea listei scurte: 05 Martie 2018
 • Expunerea lucrărilor selectate la FESPA Berlin: 15-18 Mai 2018
 • Anunțarea câștigătorilor la Gala Dinner: 16 Mai 2018, Berlin.

Informații despre categoriile concursului, criterii de jurizare, condiții de participare găsiți pe:

https://fespa.awardsplatform.com/

https://fespaawards.com

Totodată, sunteți invitați din nou să participați la sondajul PRINT CENSUS. Acesta este un studiu, realizat de FESPA în comunitatea de print la nivel global, prin care se dorește actualizarea noilor tendințe ale industriei, oferind firmelor active din industria de print date și informații care să le folosească în decizia de investiție și dezvoltare.

Prima ediție FESPA Census a colectat date de la peste 1200 de companii, iar la a doua ediție se dorește depășirea acestei cifre pentru o acuratețe mai mare a rezultatelor.

Toți cei ce completează chestionarul în cursul anului 2017 vor primi o sinteză a raportului final în Mai 2018 și au șansa de a câștiga unul din următoarele premii:

Premiul 1: o excursie la FESPA 2018 Expo Berlin, incluzând 2 nopți cazare într-un hotel de 4 stele și bilete de avion.

Premiul 2: 2 premii constând într-o tabletă Apple iPad Mini.

FESPA îi roagă pe toți cei ce activează în domeniul print-ului incluzând, print digital de mari și mici dimensiuni, serigrafie, publicitate, grafic design, pre-press, să participe la Print Census.

Pentru completare accesați acest link și introduceți codul de participare: ACN25.

Toate informațiile prețioase de mai sus, ne-au fost furnizate prin amabilitatea D-lui Marius Codîrlă, președintele ARSIT&D.