INKNOVATORS – introducem un nou producător de cerneluri textile pe piața din România

Inknovators

Fiind una dintre cele mai inovative companii din industria de imprimare serigrafică pe textile, Inknovators a creat o nouă generație de cerneluri pe bază de apă, Cerneluri Ecologice Discharge, cerneluri cu sublimare și cerneluri plastisol fără PVC, făcând din sustenabilitatea ecologică prima prioritate în cadrul procesului de producție.
Suntem mândri să anunțăm că Inknovators, având mai mult de 35 de ani de experiență, este unul din puținii producători, care nu numai că produc cerneluri, dar care, de asemenea, produc și formulează materiile prime precum și lianții utilizați, ceea ce face din companie un lider în industrie.
Sistemul hibrid de cerneluri pe bază de apă este fabricat utilizând cele mai noi tehnologii.
 
În ciuda faptului că astăzi toți producătorii fabrică cerneluri poliuretanice și acrilice bazate pe apă, Inknovators urmărește să schimbe tendințele viitoare în imprimarea serigrafică și imprimarea cu sublimare, introducând propriul sistem hibrid unic.
Spiritul de pionierat al Inknovators este reflectat de asemenea în serviciile e-tehnice care sunt asigurate 24 ore / 7 zile pe săptămână clienților din toată lumea. Puteți astfel adresa întrebări online experților non-stop.
Experții tehnici vă vor pune la dispoziție cunoștințe și know how cu privire la întregul portofoliu de produse, creând astfel o legătură între utilizatorul final și Inknovators.
 
Ce este Tehnologia de Binder a Cernelurilor Hibride pe Bază de Apă
 Deși în zilele noastre toți producătorii de cerneală produc cerneluri pe bază de apă utilizând poliuretan, acril sau un amestec din aceste două baze, Inknovators este mândră să anunțe că a dezvoltat o nouă tehnologie hibridă pe bază de apă, care îi face capabili să producă la scară mondială cerneluri unice pe bază de apă.
Luând în considerare faptul că Inknovators fabrică în propriile facilități materiile prime pentru cernelurile pe bază de apă, are de asemenea posibilitatea să acopere cu silicon baza cernelii din poliuretan, împreună cu alți 5 produși chimici înainte de procesul de producție, ceea ce asigură cernelurilor pe bază de apă caracteristici de extra elasticitate, finețe, rezistență înaltă la spălare și la frecare repetată, asigurând o suprafață mată și neaderentă.
  
Avantajele majore ale tehnologiei hibride pe bază de apă Inknovators:
  • Cernelurile sunt fabricate dintr-un singur compus, fără a fi nevoie de niciun aditiv, catalizator etc.
  • Timpul de înfundare a sitelor la utilizarea produselor hibride pe bază de apă este de cel puțin 3-4 ori mai lung în comparație cu oricare altă cerneală pe bază de apă.
  • Utilizând tehnologia hibridă nu veți întâlni problemele comune la imprimare, cum ar fi înfundarea ecranului sau uscarea pe ecran.
Cernelurile Inknovators sunt certificate OEKO-TEX / ECO PASSPORT și de asemenea auxiliarii și pigmenții folosiți sunt în conformitate cu cerințele actuale GOTS version 5.0 (Global Organic Textile Standard).