Flexibil, fiabil, eficient: Elpemer® solder resist SD 2463 FLEX-HF

Elpemer® SD 2463 FLEX-HF, un solder resist bi-component, extrem de flexibil, disponibil in culorile verde transparent si chihlimbar, este potrivit pentru PCB-uri rigid-flex si semi-flex. In plus, fata de cele trei caracteristici, „aplicatie usoara prin pulverizare sau serigrafie”, „expunere directa sau de contact” si „flex-to-install”, acest solder resist nu contine fotoinitiatorii SVHC daunatori, 369 si 907. Pentru utilizatorii de circuite electronice flexibile, SD 2463 FLEX-HF este, prin urmare, produsul ideal pentru toate domeniile de aplicare.

Proprietatile fizice si mecanice ale acestui solder resist sunt de ultima generatie. „Flex-to-install” inseamna ca cerneala este flexibila in conditii de stres la indoire, atunci cand placa de circuit este instalata. Ca unul dintre punctele sale forte, acest solder resist este capabil sa acopere in mod fiabil toate zonele unui PCB care nu necesita acoperire in procesele ulterioare. Duritatea mare si rezistenta la zgarieturi, obtinute dupa intarirea finala, protejeaza PCB-ul de deteriorarea mecanica in timpul manipularii ulterioare.

Elpemer® solder resist SD 2463 FLEX-HF este utilizat, in principal, in domeniile auto si aerospatial. Pe langa acestea, domeniile de aplicare s-au extins la tehnologia senzorilor si la tehnologia medicala (de exemplu, aparatele auditive care necesita mai multe placi de circuite flexibile pliate, pentru a ocupa un spatiu minim; diametrele de indoire sunt foarte mici, pana la 1 mm)

Criteriul „fara fotoinitiatori toxici” este un alt avantaj al Elpemer® solder resist SD 2463 FLEX-HF. Acest produs este absolut actualizat, reflectand progresul tehnic si respectand standardele internationale de siguranta.

Brosura completa o gasiti aici.