Suntem Strongest în România

Strongest în România 2017Strongest în România este o inițiativă Creditinfo România, lider în furnizarea produselor și serviciilor de management al riscului comercial. Compania este specializată în colectarea și furnizarea informațiilor de management al riscului, necesare companiilor care vor să aplice pentru un credit, să negocieze cu furnizorii condiții de plată avantajoase, să aplice pentru fonduri europene sau împrumuturi de la stat.

 

Creditinfo certifică Hollrom Impex SRL ca având un nivel de bonitate crescut. Doar 5.6% dintre companiile din România au îndeplinit condițiile la același nivel, iar acestea contribuie la crearea unui viitor mai bun pentru economia României.

 

Aceasta este o certificare exclusivistă ce confirmă solvabilitatea companiei și care atestă performanțele companiei și sporește credibilitatea în fața partenerilor de business.

 

Această certificare ne ajută să demonstrăm stabilitatea financiară și fiabilitatea companiei noastre. Companiile certificate dovedesc clienților existenți și viitori că sunt stabile din punct de vedere financiar și că își pot îndeplini obligațiile financiare.