Print & Sign 2015 – Cea mai bună ediție

print & sign 2015

Ediția din acest an a Print & Sign, târg de tipar și semnalistică, s-a încheiat cu rezultate spectaculoase. Feedback-ul expozanților, creionează un progres semnificativ al târgului, mulți dintre ei fiind de părere ca a fost cea mai bună ediție de până acum.

Print & Sign 2015 a avut loc în perioada 8 – 11 septembrie 2015, în Pavilioanele C1, C2, C4 și C5 din Romexpo, fiind Cel mai mare spectacol tehnologic LIVE din industria tiparului și un maraton de evenimente.

Chiar din prima zi a târgului Print & Sign 2015, a fost înregistrat un număr de 1230 de vizitatori specialiști, care activează în domenii precum: advertising, producție publicitară, packaging, print, producție/import/distribuție de echipamente, HoReCa, banking, auto, industria media, industria textilă etc., ajungând ca, până la închidere, evenimentul să primească vizita a 6022 de specialiști, cu 34% mai mult decât la ediția similară a anului trecut.

Forumul Pack Show – Comunicarea la raft, PrintTex Conference – Viitorul printului pe textile și Cross Media Marketing Conference by Jacky Hobson s-au tradus în peste 20 de speakeri de top străini și români, în 15 ore de prezentări și peste 300 de oameni în audiența.

Astfel tabloul evenimentului reprezentat de expozanți, care s-au declaratîn propor.ie de 94 % mulțumiți de ediția de anul acesta, a fost completat de un public bine targhetat care a răspuns nevoilor expozanților atât din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ.

Print&Sign 2015 s-a clasat și anul acesta pe primul loc în topul târgurilor de profil din regiune, iar standardele din punct de vedere organizatoric și al modului de prezentare al expozanților sunt tot mai aproape de târgurile internaționale, din domeniu.

Următoarea ediție a Print & Sign va avea loc în 2017, iar organizatorii promit un târg de nivel european, având obiectivul de a face din Print & Sign un târg regional.

 

Back light Show Pack Print digital digital

 

Leave a Comment