Filtru centrifugal Sefar

Filtru centrifugal Sefar

Sefar oferă soluții inovatoare pentru orice tip de coș centrifugal. Tehnicile de fabricație și țesăturile sunt alese pentru a optimiza productivitatea globală de centrifugare și este acordată o atenție specială cerințelor exigente.
Țesăturile de precizie sunt proiectate într-o mare varietate de stiluri folosind avantajele țesăturilor mono- sau multi-filament. După tratamentul final de suprafață țesăturile sunt gata pentru a satisface cele mai exigente cerințe.

Țesătura de referință din industrie este reprezentată de SEFAR TETEX DLW (cea mai bună retenție de particule, timp redus de instalare și mentenanță).

Despre furnizor
Specificații producător

Read More

Filtru uscare Sefar

Filtru uscare Sefar

Sefar este unul dintre producătorii mondiali de țesături și saci pentru uscătoare de pat fluidizat. Fie că utilizați țesături pentru uscare, aglomerare sau acoperire prin pulverizare, Sefar are materialul adecvat pentru aplicația dumneavoastră.

Gama de materiale SEFAR PHARMA-Grade respectă cerințele companiilor din industria farmaceutică conform normelor în vigoare.

Țesătura de referință din industrie este reprezentată de SEFAR TETEX MULTI ( țesătură conductivă; cea mai bună retenție la cea mai mare permeabilitate).

Despre furnizor
Specificații producător

Read More