Sită catalitică Heraeus, Sistem Wafer

Sită catalitică Heraeus, Sistem Wafer

Sistemul Wafer, cel mai nou sistem de site catalitice, produs de Heraeus, este o reușită a departamentului de cercetare-dezvoltare al companiei, ce a permis regândirea sistemului ce stă la baza sitelor catalitice. Tehnologia Wafer se bazează pe un profil triunghiular, creat dintr-un aliaj din aceleași trei metale prețioase (platină, rodiu și paladiu), obținut prin sinterizare. Structura sitei Wafer este poroasă, în așa fel încât reacția de oxidare se produce și în interiorul aliajului, nu doar la periferia acestuia. Oferă o posibilitate foarte mare de optimizare a pachetului în funcție de echipament și instalație.

Despre furnizor
Specificații producător

Read More

Sită catalitică Heraeus, Sistem FTC

Sită catalitică Heraeus, Sistem FTC

Sistemul FTC, de la Heraeus reprezintă un pachet de site catalitice ce prezintă diferite nivele de aliere între cele trei metale (platină, rodiu și paladiu). În partea superioară a pachetului, primul nivel nu conține paladiu, ci în mare parte platina, spre deosebire de ultimul nivel care conține mult paladiu și care se acoperă cu platină în timpul funcționarii. În acest fel, la începutul vieții pachetului, reacția are loc în mare parte în straturile superioare ale pachetului, treptat această zonă, de intensitate mare a reacției, coboară spre mijloc după care firele de paladiu acoperite cu platină devin zona cea mai intens reactivă în finalul vieții pachetului FTC.

Despre furnizor
Specificații producător

Read More

Fire Heraeus, pentru termocuple

Fire Heraeus, pentru termocuple

În industria metalurgică, termocuplele de platină sau aliaj platină-rodiu sunt senzorii de măsurare a temperaturilor ridicate montați în condiții foarte agresive, măsurând temperaturi de la 0 la 1800°C.
În afara faptului că termocuplele sunt fabricate din materiale foarte pure, de asemenea întreg procesul de fabricare a acestora trebuie menținut în condiții severe de puritate. O cât de mică contaminare duce ca firul să fie inutilizabil.
Heraeus produce aceste fire din metal pur, platină și rodiu. Mulțumită nivelului ridicat de puritate, firele au o viață îndelungată chiar și sub influența temperaturilor foarte ridicate și a mediului corosiv.

Despre furnizor
Specificații producător

Read More