InPrint 2015, München, 10 -12 Noiembrie

InPrint 2015

În paralel cu Productronica 2015, despre care am detaliat în articolul trecut, se desfășoară InPrint 2015, expoziție ce poate fi vizitată pe parcursul a doar 3 zile, 10 – 12 Noiembrie 2015, dar asta nu înseamnă că este mai prejos de vecinul său, Productronica. Domeniul pe care InPrint 2015 îl dezbate este unul extrem de important, și anume, print-ul industrial, indiferent că vorbim de imprimarea serigrafică, tampografică sau digitală.

Trei dintre furnizorii noștri au spus prezent la acest eveniment, fiecare venind cu noutăți din domeniile sale de activitate:

Grünig-Interscreen AG – Elveția (Hall A6, Stand A42) – lider în producția de soluții complete pentru pregătire, realizare, spălare ecrane serigrafice;

Marabu GmbH & Co. KG – Germania (Hall A6, Stand D21) – marcă cunoscută pe plan mondial, fiind unul dintre liderii producătorilor de cerneluri convenționale și UV, atât în imprimarea serigrafică, tampografică și digitală;

Sefar AG – Elveția (Hall A6, Stand A43) – recunoscut pe plan mondial ca fiind unul din marii producători de țesături pentru serigrafie și țesături filtrante.

Site-ul oficial al InPrint 2015 îl găsiți aici.