PRINT & SIGN 8 – 11 septembrie 2015 | Romexpo, București

PRINT & SIGN 8 - 11 septembrie 2015

Știai că în mai puțin de 24 de ore își va deschide porțile cel mai mare târg de tipar și semnalistică din Europa Centrală și de Est? Acesta va avea loc în perioada 8 – 11 septembrie, în pavilioanele C1, C2, C4 și C5, din Centrul Expozițional Romexpo. Dedicat atât producătorilor, cât și beneficiarilor de produse din industria de print, ambalaje, etichete și semnalistică, ediția din acest an a Print & Sign se va desfășura pe o suprafață de aproape 13.500 de metri pătrați. Peste 5.000 de vizitatori sunt estimați a fi prezenți la Print & Sign 2015.

Ce ne-a pregătit acest târg?

PESTE 100 DE ECHIPAMENTE ÎN FUNCȚIUNE: echipamente de tipar offset, digital, pe textile, large format, prepress și post press, dar și echipamente destinate industriei de ambalaje și etichete sau echipamente de finisare etc. În plus, la Print & Sign vor fi prezentate în premieră pentru piața locală echipamente lansate la FESPA 2015, unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume.

150 DE EXPOZANȚI. Print & Sign 2015 va reuni cele mai importante branduri și producători și distribuitori de echipamente, produse și servicii destinate industriei de tipar. Printre brandurile prezente se numără: MIMAKI, HP, Canon, Rolland DG, EPSON, Xerox, Mutoh, Monti Antonio, Durst, Ricoh, KAYM, Orafol, Efi, Brother, Colop, Trodat, MGI, ESCO, Sun Chemical, Fotoba, HecoPack, Lamibind, Renz, Multigraf, Duplo, Perspex.

DEMO AREA – zona în care vor avea loc demonstrații LIVE ale celor mai inovatoare echipamente, workshop-uri și conferințe susținute de companiile prezente la Print & Sign.

MARATON DE SUPER EVENIMENTE

vizual_packshow_forum8 Septembrie 2015 FORUMUL PACK SHOW – COMUNICAREA LA RAFT, în care ai șansa să îl vezi pe LUCIEN MOONS, un guru al strategiilor de marketing integrate, ale cărui idei au determinat creșteri anuale de peste 10 procente ale companiilor consiliate, potrivit clienților săi. Moons, fondatorul companiei Win Win Marketing, specializată pe construirea strategiilor de marketing pentru companii, este considerat o mină de aur pentru clienții săi, reușind, chiar și pe perioada de criză, ce nimeni nu credea posibil: să ajute companiile să înregistreze creșteri cu două cifre. Vezi agenda completă a evenimentului.

vizual_printtex9 Septembrie 2015 CONFERENCE – VIITORUL PRINTULUI PE TEXTILE. Aici, timp de peste 4 ore, speakeri de top români și străini vor vorbi despre domeniul printului digital pe textile, pe care specialiștii îl numesc “The next big thing” în industria tiparului. Agenda evenimentului este impresionantă, fiind cel mai spectaculos eveniment creat vreodată în Romania pe aceasta industrie. Vezi agenda completă a evenimentului.

jacky-hobson10 Septembrie 2015 CROSS MEDIA MARKETING FOR PRINTERS   – conferința sustinută de Jacky Hobson (JH), omul care a ajutat peste 70 de companii să-și optimizeze ROI-ul prin intermediul Cross Media Marketing-ului. Jacky Hobson este un marketer cu o experiență de peste 25 de ani, fiind fondator și director al firmei de consultanță în marketing Up Marketing și Mentor/Consultant în cadrul Canon European Business Builder Programme (EBBP). Pentru mai multe detalii, intră aici.

colantor9 – 10 Septembrie 2015 “COLANTORUL ANULUI”, un concurs de colantări auto, organizat de Algernon, la care, în prima zi de lansare, s-au inscris 16 participanți din numărul total stabilit la 30. Concursul se adresează specialiștilor în colantare, angajați ai atelierelor de producție publicitară sau freelancers, care vor să își măsoare nivelul de performanță folosind foliile profesionale pentru colantare auto marca Orafol și pune în joc premii în valoare de peste 2000 de euro.

8 – 11 Septembrie 2015 MEGASHOPUL DE APLICAȚII PRINT & SIGN, sursă de inspirație pentru advertiseri, marketeri și brand manageri. Un sector cheie în cadrul Print & Sign, Megashopul de Aplicații se adresează tipografiilor și atelierelor de producție publicitară care doresc să își expună aici oferta de aplicații grafice.

Program de vizitare (8 – 11 septembrie 2015):

  • 8 – 10 septembrie, între orele 10:00 – 18:00
  • 11 septembrie, între orele 10:00 – 16:00

Acces vizitatori:

auto – POARTA B și D a Complexului Romexpo, pietonal – A, B și C (B-dul Expoziției)

  • Acces gratuit pe bază de invitație completată, înregistrare online prealabilă sau completarea formularelor de la intrare
  • PRET BILET: intrarea se face pe bază de invitație de specialiști sau inregistrare online
  • PARCARE VIZITATORI: 3 Ron/oră