Ultra Pack UVPHR – noi cerneluri de la Marabu

Ultra Pack UVPHR

Ultra Pack UVPHR: Cerneala perfectă pentru PET!

Dacă vă aruncați o privire la rafturile dintr-un supermarket veți vedea clar ce se vinde: produse care sunt unice, care îţi reţin privirea, și care satisfac nevoile grupurilor lor țintă. Iar prima impresie făcută de ambalaj joacă un rol-cheie. De fapt, ambalajul – inclusiv pentru produsele de îngrijire personală, produse alimentare și produse farmaceutice – este cheia pentru comercializarea cu succes de produse.

În ceea ce privește volumul produs, PET este una dintre cele mai importante termoplaste.

În acest context, Marabu a dezvoltat linia de cerneluri Ultra Pack UVPHR pentru imprimare pe recipientele din PET. Deoarece gama este extrem de reactivă, este recomandată utilizarea echipamentelor de mare viteză.

Mai mult decât atât, cernelurile Ultra Pack UVPHR sunt garantate în a avea o aderență excelentă la materialele PET – chiar și atunci când sunt uscate în condiții mai puțin optime. Ele au, de asemenea, un aspect lucios atractiv, și nu dobândesc aspect mat atunci când sunt expuse la căldură. Ca beneficii suplimentare putem include o bună rezistență la solicitări mecanice, la chimicale și la conținutul ambalat.

Mai multe detalii despre aceste cerneluri inovatoare puteți găsi aici.